Autorijschoollook.nl

Autorijschoollook.nl | Rijbewijs halen | Rijschool Breda

Aanmelden voor rijexamen

Rijbewijs halen met

Rijschool Look

Zo gaat het in zijn werk, de machtiging
Wil jij je aanmelden voor het rijexamen? Rijschool Look begeleidt jou zorgvuldig totdat jij je felbegeerde rijbewijs hebt gehaald!
Het aanmelden voor het rijexamen gebeurt via het CBR. Machtig Rijschool Look via jouw DigiD om dit voor jou te doen; dat is wel zo gemakkelijk (klik hier)! Ons rijschoolregistratienummer is: 7310U6. Je rijinstructeur verzorgt desgewenst de reservering van je theorie-examen.

Gezondheidsverklaring

Als bestuurder ben je verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en voor die van anderen. Wil jij je aanmelden voor het rijexamen? Om te mogen rijden moet je daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Dat betekent dat je geestelijk en lichamelijk in staat moet zijn om te rijden. 

Heb je bijvoorbeeld gezondheidsproblemen, een beperking of gebruik je medicijnen die invloed hebben op hoe je rijdt? Dan mag je niet altijd de weg op. Om je rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR je enkele vragen over je gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Gezondheidsverklaring. Je bent verplicht om deze verklaring zelf in te vullen bij het aanmelden voor je rijexamen.

Autorijschool Look

Praktijkexamen

Ben je op zoek naar een rijschool die je goed ondersteunt? Rijschool Look helpt je daarbij! Haal je rijbewijs op een zorgeloze manier.
Ook snel je rijbewijs halen? Kies voor de beste rijschool uit Breda! Rijschool Look
Rijschool Look | Rijbewijs halen

Lenteaanbieding

Ga jij rijlessen? Maak dan nu gebruik van de speciale lenteaanbieding bij Rijschool Look!

€125,- korting

op de pakketten van 30 of 40 rijlessen.

WhatsApp whatsapp