Autorijschoollook.nl

Autorijschoollook.nl | Rijbewijs halen | Rijschool Breda

Rijinstructeur opleiding

Een rijinstructeur opleiding

Volg je bij Rijschool Look

Lijkt het jou leuk om rijinstructeur te worden? Leerlingen helpen om uiteindelijk veilig de weg op te kunnen? Dan kun je bij rijschool Look een rijinstructeur opleiding volgen. Onze BOVAG-rijschool biedt je lessen aan om rijinstructeur te worden. Een opleiding bij rijschool Look is daarnaast compleet kosteloos. 

Alleen de examens zal je wel zelf moeten betalen. Lijkt het jou geweldig om een rijinstructeur opleiding te volgen? Neem dan contact met ons op!

Wanneer is een rijinstructeur opleiding iets voor jou?

Als jij graag rijinstructeur wil worden, is het natuurlijk belangrijk dat je een passie hebt voor autorijden en graag wilt bijdragen aan een veiligere weg. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om contact met mensen te hebben. 

Je zult namelijk de hele dag door met verschillende mensen in de auto zitten, dus is het belangrijk dat je de leerlingen op hun gemak stelt. Vind jij het leuk om auto te rijden en met mensen om te gaan? Dan is een rijinstructeur opleiding echt iets voor jou. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je altijd met ons contact opnemen.

De sfeer van je rijinstructeur oplediing

Bij Rijschool Look

Rijschool Look is een gezellige en professionele rijschool. Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar om lessen te geven aan onze leerlingen. De lessen worden gegeven tussen 8:00 en 22:00 uur. De sfeer in onze rijschool is altijd goed, doordat we een gezellige groep collega’s hebben, die uit zowel mannen als vrouwen bestaat. Als je besluit bij ons je opleiding tot rijinstructeur te volgen, zul je van begin tot eind door ervaren rijinstructeurs begeleid worden. 

Zij zullen jou vaardig maken in het overbrengen van je kennis aan leerlingen. Tijdens de opleiding ga je leren hoe je met leerlingen om moet gaan en hoe je moet inspelen op de wensen en behoeftes van de kandidaten. Je kunt bij ons ook aan de slag als je ZZP rijinstructeur bent. Wil jij dit ook? Lees dan verder?

Ook snel je rijbewijs halen? Kies voor de beste rijschool uit Breda! Rijschool Look
Haal snel je rijbewijs in Breda! Kies voor Rijschool Look uit Breda.

Neem contact op bij interesse

Bij rijschool Look kun je een opleiding tot rijinstructeur volgen. Onze rijschool is actief in Breda en omgeving. Daarnaast geniet je bij ons van de voordelen van een medewerker in loondienst. Zo ben je verzekerd van werk en van een vast inkomen. Wil jij meer weten voordat je een rijinstructeur opleiding bij ons gaat volgen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Wij horen graag van je!
Rijschool Look | Rijbewijs halen

Lenteaanbieding

Ga jij rijlessen? Maak dan nu gebruik van de speciale lenteaanbieding bij Rijschool Look!

€125,- korting

op de pakketten van 30 of 40 rijlessen.

WhatsApp whatsapp