Autorijschoollook.nl

Autorijschoollook.nl | Rijbewijs halen | Rijschool Breda

Rijinstructeur worden

Rijinstructeur worden

Bij Rijschool Look

Wil jij graag rijinstructeur worden? Is het je passie om leerlingen te begeleiden en de weg veiliger maken? Dan ben je bij rijschool Look aan het juiste adres. Bij rijschool Look kun je rijinstructeur worden. Als instructeur is het belangrijk om ambitie te hebben voor autorijden, maar ook het contact met mensen moet je leuk vinden. Als je rijles gaat geven, zul je namelijk veel uren met verschillende leerlingen in de auto zitten. 

Naast dat je ze iets leert over autorijden, is het belangrijk dat je de leerlingen zich op hun gemak stelt. Ben jij benieuwd of rijinstructeur worden iets voor jou is? Lees dan verder!

Rijinstructeur worden door middel van een opleiding

Om rijinstructeur te kunnen worden, is het nodig om een opleiding te volgen. Bij rijschool Look kun je kosteloos je rijinstructeur opleiding volgen. Dit is natuurlijk ideaal, want als je de lessen zelf zou nemen, kan het behoorlijk prijzig worden. Wel zal je zelf je jaarlijkse examens moeten betalen. Het voordeel als instructeur bij rijschool Look, is dat je meteen geïntegreerd wordt in het bedrijf. Ook kun je na het behalen van je examens direct bij ons aan de slag als rijinstructeur. Wil jij dit ook? Wij horen het graag!
Meer over

Rijschool Look

Bij rijschool Look kun je intern opgeleid worden tot rijinstructeur. Bij onze BOVAG-rijschool staat goed kwaliteit voorop. Dit kwaliteitskeurmerk verzekert onze klanten dan ook een hoog slagingspercentage. Daarom zul je bij ons ook leren om hoge kwaliteit lessen te geven. Je gaat bijvoorbeeld leren in welke volgorde jij het beste de leerling kunt begeleiden. 

Ook is het belangrijk om te weten waar de examinatoren op letten, zodat jij je toekomstige leerlingen hierop kunt voorbereiden. Uiteraard hebben we ook leerlingen die wat extra aandacht nodig hebben. Je kunt dan denken aan leerlingen die kampen met ADHD, faalangst, autisme, concentratieproblemen of dyslexie. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan hieronder verder!

Ook snel je rijbewijs halen? Kies voor de beste rijschool uit Breda! Rijschool Look
Haal snel je rijbewijs in Breda! Kies voor Rijschool Look uit Breda.

Wil jij rijinstructeur worden bij Rijschool Look?

Bij rijschool Look zal jij opgeleid worden tot een instructeur die lessen van hoge kwaliteit geeft. Wij verwelkomen je graag in ons team. Ook kan je ervoor kiezen om bij ons in loondienst te gaan, of om als ZZP rijinstructeur bij ons team aan de slag te gaan. Wil jij meer informatie over het worden van instructeur bij rijschool Look? Of ben je al overtuigd om bij ons instructeur te worden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!
Rijschool Look | Rijbewijs halen

Lenteaanbieding

Ga jij rijlessen? Maak dan nu gebruik van de speciale lenteaanbieding bij Rijschool Look!

€125,- korting

op de pakketten van 30 of 40 rijlessen.

WhatsApp whatsapp