Autorijschoollook.nl

Autorijschoollook.nl | Rijbewijs halen | Rijschool Breda

Rijinstructeur

Werken als rijinstructeur?

Leer het bij Rijschool Look

Is het jouw droom om te werken als rijinstructeur en ga je graag met mensen om? Bij rijschool Look zijn we altijd op zoek naar nieuwe rijinstructeurs. Bij ons kun je terecht als je instructeur wil worden, maar ook als je al instructeur bent en van rijschool wilt wisselen. 

Rijschool Look is een BOVAG-rijschool en staat bekend om zijn hoge slagingspercentages. Bij onze bekende rijschool in Breda en omgeving kun jij gemakkelijk in het vak rollen en uiteindelijk ook zelf leerlingen auto leren rijden. Wil jij dit ook? Neem dan contact op!

Wat je doet als rijinstructeur bij Rijschool Look

Onze rijschool geeft zeven dagen per week rijles tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds. Je werktijden zullen dan ook gevarieerd zijn. Als instructeur heb je een leuke en gevarieerde baan met veel sociale contacten en werken we met gecertificeerde auto’s. Het leuke aan rijles geven is dat je nauw contact hebt met leerlingen. 

Jullie zullen veel uren doorbrengen in de auto, en daarom is het belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen om te gaan en om ze iets nieuws te leren. Wil jij als rijinstructeur aan het werk gaan? Lees dan verder!

Een opleiding tot

Rijinstructeur bij Rijschool Look

Het kan zijn dat je al bij een andere rijschool rijles hebt gegeven, maar je kunt ook bij ons terecht als je nog geen opleiding tot rijinstructeur hebt gevolgd. Bij ons kun je namelijk les krijgen in het geven van rijles. Deze lessen krijg je van een ervaren instructeur, zodat jij alle kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Uiteindelijk kun je het examen afleggen en jezelf certificeren als rijinstructeur. Je kunt dan bij rijschool Look ook direct starten als rijleraar.
Ook snel je rijbewijs halen? Kies voor de beste rijschool uit Breda! Rijschool Look

Neem contact met ons op bij vragen of om je aan te melden

Het zijn van rijinstructeur is een prachtig beroep. Als je een passie voor autorijden hebt, en ook houdt van contact met mensen, dan is dit beroep ook iets voor jou. Heb jij nu nog vragen over het werken als instructeur bij rijschool Look? Of wil je weten hoe het precies zit met de opleiding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Lijkt het werken als instructeur bij rijschool Look jou wel iets? Dan kan je ook contact met ons opnemen. Je kunt bij ons aan de slag gaan in loondienst, maar ook als ZZP rijinstructeur. Wij horen graag van je!

Rijschool Look | Rijbewijs halen

Lenteaanbieding

Ga jij rijlessen? Maak dan nu gebruik van de speciale lenteaanbieding bij Rijschool Look!

€125,- korting

op de pakketten van 30 of 40 rijlessen.

WhatsApp whatsapp